A létesítménybe beérve a vendégek úgy érezhetik magukat, mintha egy „mini Toscaná” ba léptek volna, egy távoli kis paradicsomba, ahol a madárcsicsergés váltja fel az autók zaját.

A mediterrán épület, a sok kis szint eltolásos, sziklába vágott növényekkel övezett terasz hangulata magával ragadja a látogatókat, csak a sümegi várra néző széles horizontú csodálatos panoráma emlékeztet arra hogy még mindig Magyarországon vagyunk. A vendégek ezért is szeretik, mert laza, nincs semmi feszengés. Költséghatékony, a dekorációra minimálisan kell költeni, hiszen a gondosan ültetett, minden évszakban virágzó kert már önmagában is kiemelkedő díszítő értékkel bír.

A szabadtéri szertartáshoz ideális helyszín a gondozott zöld füves teraszunk, ahol a naplementében páratlan szépségű fotókat lehet készíteni. A boldogságkaput a pár igényei szerint állítjuk fel, mobilissá tettük hogy a párok felejthetetlen fotókat készíthessenek a naplementével vagy a sümegi várral, ami kivilágítva még egyedibb látványt nyújt.