Étkezés

A tökéletes lagzi egyik fontos alappillére a kifogástalan menüsor, mely összeállítását a vendégváró falatoktól a vacsorán át egészen az éjféli menüig, a teljes felszolgáló személyzet biztosítását szintén tartalmazza ajánlatunk.

Éttermünk (Terazza Bistro-Bar) 2014-ben nyitott, és minden évben a TOP 100 egyike volt. Chefünk Kalla Richárd Kálmán, aki a családi hátteréből adódóan hozta nemcsak a főzéshez való kimagasló és széleskörű szakmai tudást hanem kiváló szervezőkészséget is sajátított el, ami a nagy létszámú rendezvények étkeztetésénél kimagasló jelentőséggel bír.

A komplett esküvői menüsor kialakításában is maximálisan az ifjú pár igényeihez igazodunk. Kiválasztható hogy hagyományos, különleges vagy exluzív menüt szeretnének, de ezen belül is variálható a rengeteg választható alternatíva. A chefünk személyesen áll rendelkezésetekre, ha egyedi megoldásokat szeretne az ifjú pár.

A főétkezést tálszervírozással oldjuk meg, így biztosan mindenki talál kedvére valót az asztalnál. A főétkezésnél a svédasztalos kivitelezést nem tartjuk elegánsnak, viszont kiváló lehet az elhúzott időtartamú étkezéseknél, mint pl. a fogadó falatkák, vagy éjféli vacsora.

Természetesen figyelünk az egyedi igényekre is: vegetáriánus, vegán, illetve mentes ételeket fogyasztó vendégeink számára is bőséges és izgalmas variációkat kínálunk.